16 år og liker å feste.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei jeg er en gutt på 16 år som liker å feste å drikke.. Men problemet er at foreldrene min HATER at jeg drikker. Mamma begynner nesten å grine hver gang jeg kommer hjem full.. Er det noen måter å bli raskere edru på? Eller har du noen gode tips om hvordan man kan "spill" edru selvom man er full? På forhånd takk 🙂 Mann på 16 fra Hedemark .

Mange på din alder liker å feste og drikke,til de fleste foreldres bekymring. Så det er lett å forstå dine foreldres reaksjon. Vi hadde vært mer bekymra for deg dersom dine foreldre ikke reagerte på at du kom full hjem .Og det er jo slik at jo tidligere du begynner med å feste og drikke, jo lettere er det å få problemer med dette i senere alder.Men det kommer jo an på omfanget. Alkohol er et vanedannende rusmiddel, og får ganske store konsekvenser for mange, både fysisk, psykisk og sosialt. Når det gjelder dine spørsmål om det er noe du kan gjøre for å bli fortere edru, må det bli å drikke mindre. Du kan lese mer om alkohol her.  Her ser du hvordan alkohol virker på kroppen, og om forbrenning og lignende. Du kan også regne ut promille , og lese om hva bakrus er.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.