Hei i går rusa jeg meg veldig på Ritalin, en ca 13-15 tab. over ca 1-2 timers tid, vi svelget noen få, men sniffet de fleste! tenkte ikke på at det var farlig, eller viste det egentlig ikke. nå (dagen etter) føler jeg meg helt utslitt, fikk ikke sove et minutt i natt, kjempe tørr i munnen, nærvøs, klam , skjelver, ja egentlig alle symptomene du får når du har rusa deg! ( hvor lenge varer denne dagen derpå" når jeg har tatt så mye ?? og er de veldig farlig ?
Kvinne, 17 fra Buskerud

Det er som du sier selv, naturlige bivirkninger du nå opplever. Det er ulikt fra person til person hvor lenge disse plagene vedvarer. Et par døgn med drikke, mat og godt med hvile vil hjelpe. Vedvarer plagene, så oppsøk lege. I utgangspunktet er ikke det du nå opplever farlig, men ubeghagelig. Faren er mer knyttet til selve rusen, altså de handlinger og opplevelser som kan forekomme mens du er påvirket. En annen fare er også blandingen med andre rusmidler/medikamenter.

Legg igjen en kommentar