Heisann! Jeg skal ha ett matte prosjekt, som skal innebære om statistikk, prosentregning og vekst, og har valgt å bruke narkotika bruk blant ungdommer i Stavanger. Derfor lurte jeg på om dere hadde noe generell info angående dette her ? Har vært og snakket med Stavanger politi kammer, men dem va heller beskjedne og tilbakeholdne med "sensitiv" opplysninger som jeg fikk opplyst. Hadde derfor vært kjempe flott om dere hadde noe som helst statistikk, informasjon om dette som jeg kunne bruke!
Takk på forhånd! 
Mann 22, Rogaland

Hei!
Det finnes flere undersøkelser i forhold til ungdom og narkotika. De som har samlet mest om dette på sin side, og som sikkert er villig til å svare på spesielle spørsmål er nok SIRUS (statens institutt for rusmiddelforskning). Sjekk ut deres side. Du kan bruke statistikken du finner under RusStat, eller du kan ringe dem og spørre om du ikke finner det der. 

Vi synes forøvrig at det er merkelig at politiet mener dette er sensitive opplysninger. Du kan argumentere med at det ikke er sensitivt. SIRUS legger jo denne statistikken ut på nett. Hvis ikke du finner det du trenger der, ta kontakt med politiet igjen, kanskje heller med KRIPOS i stedet for kammeret i Stavanger. De var tydeligvis ikke særlig hjelpsomme.  

Lykke til

Legg igjen en kommentar