Min kjæreste har røyket hasj 2 ganger i måneden siden i sommer

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei
Min kjæreste har holdt det skjult for meg i et år nå at han har røyket hasj. Det har foregått ca 2 ganger i måneden siden i sommer. Tror ikke jeg kommer til å få han til å slutte med det første, men han er klar over at han ikke kan holde på med det i alt for mange år til. Bør jeg bekymre meg? Hvor ofte og over hvor lang tid må han holde på med det før det begynner å bli alt for farlig? Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre, så håper på svar. 
Kvinne, 20 fra Vest-Agder

Viktig at du setter grenser for deg selv for hva du kan tolerere av rus. Det er også viktig at du forteller ham om dine grenser og ber ham repektere dem. Du kan ikke slutte for ham, men du kan støtte ham om han tar dette valget. Det er avgjørende at dere har en åpenhet rundt bruken og at dere er ærlig med hverandre på hva dere ønsker. Når det gjelder avhengighet, så er dette veldig individuelt. Foreslår at du leser mer om hasj HER . Ønsker han å redusere/slutte så kan hasjguiden være et bra hjelpemiddel.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.