Jeg har røyka hasj kanskje 8-10 ganger siden i fjor sommer. Og nå har jeg fått innkallelse til militæret i begynnelsen av august. Sist jeg røyka var litt over 1 måned siden. Også er det slik at når du kommer inn i militæret blir du sjekket med urinprøve og dophunder og hele pakka, og hvis du blir tatt blir du antakeligvis kasta ut og kan til og med bli anmeldt. Det jeg lurer på, er om hasjen fortsatt kommer til å sitte i kroppen min i August, eller om det kan spores i urinen min enda. Jeg er ganske nervøs og vet ikke om jeg tør å dra hvis det er risk for meg å bli tatt.

Mann 18 år fra Troms

Om du nå ikke røyker mer cannabis fremmover mot august,så vil normalt prøvene dine være rene.Cannabis kan ved jevnlig bruk spores i urinen i ca 10 uker. Er du usikker kan du kjøpe test på apoteket å teste deg selv. Eventuellt få lege til å gjøre dette. De har taushetsplikt.

Legg igjen en kommentar