Kokain og LSD

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

jeg har begynt med kokain å LSD for 2 uker siden…..hvordan kan jeg slutte med det? 
Kvinne, 17 fra Oppland

I utgangspunktet er ikke LSD veldig avhengighetsskapende.Kokain er mye mer avhengighetsskapende, men du har holdt på i en kort periode. Da kandet å forsøke å slutte på egenhånd, uten vider opplegg, kan være en begynnelse. Om du trenger mer hjelp kan det være lurt å lese om LSD, KOKAIN og AVHENGIGHET. Har du noen å alliere deg med i denne perioden, så kan det være til hjelp. Snakk åpent om problemet, forsøk å planlegg aktiviteter som utelukker rus . Ta gjerne kontakt med helsestasjon for ungdom . Ring oss gjerne for mer veiledning på 08588, alle dager mellom 11 0g 19.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.