Hjelp til unge

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg drikker 2-3 ganger i uka og blir stup dritings hver gang. Virker som jeg er bunnløs, Jeg drikker så mye at jeg er redd for å dø, drikke meg ihjel, bli kvalt i mitt eget spy. Jeg har hatt blackouts en gang i uka i kanskje 3år nå. begynte å drikke jevlig som 15. Har lest litt på nettet om AA, og lurer på om det er et kristent tiltak? Jeg er ikke relgiøs og orker ikke noe prat om gud. Finnes det noen tiltak for unge med alkoholproblemer?

Kvinne 20 år,fra Oslo

Så bra du ønsker å gjøre noe med drikkeproblemet ditt! AA, Anonyme alkoholikerer er ikke et kristent sted, det er åpenhet for alle type relegioner. Flere opplever det som et bra sted å komme. Det er som du sikkert vet flere steder man kan gå på møte i Oslo. Du kan også ta kontakt med uteseksjonen, 913 03 913 i Oslo hvis du ønsker å treffe noen å prate med. Andre alternativ til type behandling er RUPO, ruspoliklinisk behandling. Ta kontakt med fastlegen din å hør mer om det. Eller gå inn på www.frittsykehusvalg.no (Tlf 800 41 005) og les om det. Her kan du også lese om A-senteret, det har lokaler midt i Oslo, de har både individuell behandling og gruppeterapi. Du kan også ringe hit hvis du ønsker mer råd/veiledning.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.