Hasj og pepper

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg er en 17 år gammelt gutt som røyker hasj hver dag og pepper i helgene pluss noenganger i ukedagene. Jeg har akkuratt fått meg jobb og vil helst ikke slutte med rus middler men jeg må orker ikke jobb eller noe hvis jeg ikke er rusa/speeda. Så vet dere om en effektiv måte og hjelpe ungdommer til og slutte med disse rus midlene? Skal også i sesjon 200 april .. Skal da ta pissings. Er det noen måte jeg blir clean på? Tok ecstasy nå i helgen, Tok pepper sist for 20 min siden og sist jeg røyket hasj var sånn ca 3 timer siden. Har drevet med hasj i nesten 3 år og amf i 1 år. Ecstasy har jeg tatt 1-5 ganger i måneden i et halvt år. Har dere noen tips på åssen jeg kan bli clean??????? 
Mann, 17 FRA Østfold

Du kan oppsøke utekontakt hvor du bor, eller i nærmeste by. De har ofte god oversikt over hjelpeapparatet lokalt. Helsestasjon for ungdom er også der for å hjelpe i slike situasjoner, her treffer du helsesøster, lege og noen ganger psykiatrisk sykepleier. Begge disse tjenestene er gratis og underlagt taushetsplikt. Når det gjelder å bli clean, så er der ingen effektive metoder for dette.

Du må nok regne med at cannabisrøykingen din vil slå ut på urinprøve den 20 april. Det blir viktig for deg å formidle dine ønsker om å slutte, og kanskje vise til at du har tatt kontakt med hjelpeapparatet for å gjøre noe med problemet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.