Har stått på sobril 25mg og mye somadril nesten daglig eller ukentlig siden jeg var 17år

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har stått på sobril 25mg og mye somadril nesten daglig eller ukentlig siden jeg var 17år ca..somadrilen klarte jeg fint å slutte med da de gikk ut a markede, men blir ikke kvitt sobril. føler jeg har kontrollen.. har trappa ned mye siste året, får 25stk hver 14dag fra legen, men.. har merka de siste måndene at jeg får ofte rasserianfall etter å ha inntatt sobril. det svarter helt for meg, kan ødelegge ting å tang i huset, får lyst å skade mg selv fordi jeg blir så oppgitt!! nettopp fordi jeg føler de ikke akkurat roer meg.. samtidig kan de gjør en glimrende effekt til tiders. ellers merker jeg også at hukkommelsen min ikke er som før, glemmer ting fort, som f.eks tid og når jeg gjorde div ting.. kan gjenta ting for mine venner som jeg har allerede fortalt dem eller ssnakket med dem om.. har examen i slutten av mai 2009– jeg er svært beskymret for meg selv.. men har ingen å prate om akkurat dette… håper dere kan hjelpe meg litt.. eller fortelle meg hva disse symptomene tyder på.. har levd et veldig tøfft liv med masse vold mildt sagt,skada meg selv flere ganger, tatt overdose forsi jeg ikke VILLE leve lenger, men det var en periode på 7 år.. jeg er kvitt de problemene nå, men kjønner ikke hvorfor jeg fremdeles har det slik.. føler meg forlatt av alt og alle.. ikke blir jeg trodd på a selv mine egne.. bor hjemme med foreldrene mine.. vet ikke om dere har annledning til å ta kontakt med meg per tlf.. hadde satt pris på det istenden for mail.. det er liksom ikke det samme.

Kvinne, 25 år fra Vest Agder

Det virker som du har noen tøffe dager innimellom. Vi kan dessverre ikke ringe til deg, men du er velkommen til å ringe til oss!! Nr hit er 08588. Vi har åpent hver dag mellom 11.00 og 19.00, utenom rød helligdager.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.