Har røykt hasj i 15 år dagelig

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har røykt hasj i 15 år dagelig frem til februar i år, har fra da gått 12 dager uten, da hadde en sprekk på 2 dager, klarte da å være uten igjen 7 dager, så en sprekk på 5dager, og holdt meg igjen 14 dager, hvor lenge vil da jeg ha spor av cannabis i urin?, hvor lenge må jeg regne med at det sitter i kroppen da 
Mann, 33 fra Vest-Agder

Du har gjort en god jobb her, det er det ingen tvil om! Tilbakefall etter at man slutter er helt normalt. Hvis du ønsker, kan du lese i hasjguiden om hvordan tiden etter man har slutta med hasj arter seg. Den kan være en ok støtte for noen.

Helt eksakt når urinprøver fra deg vil være rene for THC, stoffet som spores i forhold til cannabis, er det ikke mulig å si. I ditt tilfelle må du alikevel regne med flere uker etter siste inntak. Veiledene sier vi fra 2-10 uker. Du kan kjøpe urinprøver på store apoteker eller på nettet hvis du vil teste deg selv. Her finner du tester på nett

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.