Hei. Jeg er en jente som har brukt amfetamin i ca et halvt år nå. Tar det hver helg, pluss noen ukedager. Problemet mitt er hukommelsestap. Er dette vanlig? Jeg går rundt og glemmer ting konstant, husker ikke hva jeg gjorde igår, eller for 5 timer siden liksom. Glemmer helt hva jeg snakker om når jeg fører en samtale med noen. Glemmer også gamle minner jeg husket godt før.. Dette er sykt frustrerende. Lurer derfor på om amfetamin- bruken og dette med hukommelsen er vanlig? På forhånd takk…
Hilsen redd. 
Kvinne 19, Hedemark

Helt konkret er der lite som tilsier at selve stoffet amfetamin skal forårsake hukommelsestap eller forstyrrelser som du beskriver. En kan alikevel ikke utelukke at bruken indirekte kan ha skyld i noe av det du forteller. Med bruk av amfetamin følger ofte søvnmangel og mangel på inntak av nok mat og drikke. Dette, og at amfetamin ofte kombineres med andre rusmidler som beroligende piller, kan forårsake hukommelsesforstyrrelser. Du kan oppsøke lege eller ungdomshelsestasjon for å ta prøver som utelukker eventuelle andre årsaker.

Vi legger ved link til fakta om amfetamin.

Legg igjen en kommentar