Fikk i meg ecstasy i utlandet

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg fikk i meg ecstasy i utlandet(en pille) for tre mnder siden… og er nå blitt gående å tenke på dette. Jeg leser på internett at man kan bli gal av dette så lenge som ett år etter man har prøvd, og får nå dette ikke ut av hodet og føler nesten at jeg blir gal av det å tenke på hva som kan skje, akkurat som om jeg venter på det. Burde jeg søke hjelp av noen, eller burde jeg bare prøve å glemme det? 
Kvinne, 19 fra Akershus

Det kan høres ut som om at det er tankene dine rundt bruken som sliter deg ut, og som skaper problemer for deg. Det er nok ikke fare for at du vil merke problemer ved bruken av ecstasy for 3 mnd siden. Om du reagerer på ecstasy, så er det ofte etter langtids bruk, eller i forbindelse med rusen og dagene etter.

Blir tankene dine rundt dette for sterke, så kontakt helsestasjon for ungdom og/eller lege. Ring oss gjerne på 08588 alle dager mellom 11 og 19.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.