Hei. Jeg fikk i meg ecstasy i utlandet(en pille) for tre mnder siden… og er nå blitt gående å tenke på dette. Jeg leser på internett at man kan bli gal av dette så lenge som ett år etter man har prøvd, og får nå dette ikke ut av hodet og føler nesten at jeg blir gal av det å tenke på hva som kan skje, akkurat som om jeg venter på det. Burde jeg søke hjelp av noen, eller burde jeg bare prøve å glemme det? 
Kvinne, 19 fra Akershus

Det kan høres ut som om at det er tankene dine rundt bruken som sliter deg ut, og som skaper problemer for deg. Det er nok ikke fare for at du vil merke problemer ved bruken av ecstasy for 3 mnd siden. Om du reagerer på ecstasy, så er det ofte etter langtids bruk, eller i forbindelse med rusen og dagene etter.

Blir tankene dine rundt dette for sterke, så kontakt helsestasjon for ungdom og/eller lege. Ring oss gjerne på 08588 alle dager mellom 11 og 19.

Legg igjen en kommentar