Jeg er 22 år gammel jente som har noen spørsmål. Jeg går rundt og er redd for at jeg er deprimert og har store humørsvingninger. Er generelt veldig trist, men kan også bli helt overdrevet glad over små ting. Indtil for et år siden røykte jeg mye hasj, nærmest på et ddaglig basis. De dagene jeg ikke gjorde det var jeg som regel på GHB, som jeg var ca en tredjedel av måneden (2-4 dager på og så pause på ca en uke). Etter jeg sluttet med å røyke fortsatte jeg med GHB, men ble så lei av å være på og så ha hangover (nervøsitet, søvnproblemer, hjertebank, nedstemthet osv). Nå er er det eneste jeg har gjort de to siste månedene å drikke en gang i blandt, men synes hverdagen er vanskelig å komme igjennom og går nærmest bare og venter på at tiden skal gå. Tror dere det er en sammenheng mellom mitt bruk av narkotika og dette og hva kan jeg gjøre? Jeg har jo ikke et misbruksproblem. På forhånd takk for svar.

Kvinne 22 år ,fra Buskerud

Du skal ikke være redd for å være deprimert og ha store humørsvingninger. Det er vanlig å ha dette i perioder i livet. Klart det kan være ubehagelig. Det å snakke åpent med andre om dette kan være til stor hjelp. Flere enn du tror sliter med det samme som deg. Når det gjelder bruken av stoff ,så kan nok de være årsak til følelsene dine, men det er ikke nødvendigvis slik. Uansett så vil bruken av hasj og GHB kunne forsterke din sinnstilstand. Vil anbefale deg til å oppsøke lege og/eller helsestasjon for ungdom. De kan hjelpe deg vider om det er behov for dette. Ring oss gjerne for mer veiledning.

Legg igjen en kommentar