Hei er en mann som har gått på fylla i 26 år men har klart å komme meg ut av alkoholuføret,men ble hengende igjen med et økt forbruk av cannabis i alle former.Gikk gjennom lista i Hasjguiden å blei rysta over å kjenne meg igjen på de fleste punkt på lista som var der,har bestemt meg for å prøve å kutte ut å se om jeg kan merke noen forbedring på meg sjæl etter å ha vært uten ei stund. Har brukt Cannabis ganske regelmessig siden 1982-83 kan man framdeles merke forskjeller på sæ sjæl etter 6-10uker som det opereres med i hasjguiden? 
Mann, 51fra Finnmark

Først må vi si at det er en veldig imponerende innsats du har gjor med drikkinga di!

Når det gjelder spørsmålet ditt, så er jo 26-27 års bruk av cannabis noe som vil ta litt tid å komme over. Den første fasen etter at du slutter med cannabis varer ca en uke, kanskje inntil 14 dager. Denne er preget av dårlig søvn, dårlig appetitt, svetting og kanskje en del aggresjon og irritasjon. Men samtidig vil du også kjenne at hodet blir lettere og du vil føle deg klarere etterhvert. Det kan nok hende at du vil være preget av dette i noen tid, kanskje lenger enn 6-10 uker også. Så, ja, du vil merke forskjeller på deg sjæl etter 6-10 uker. Noe av dette kan være negativt i form av at du føler deg fristet til å røyke, f.eks. hvis du kjeder deg eller møter folk som røyker osv. Men det vil jo klart være en rekke positive forskjeller du kommer til å kjenne også. I denne fasen er det mer snakk om å ta vare på de godene du får – med andre ord å jobbe for å unngå tilbakefall. Men selv om du får tilbakefall, så betyr ikke det at du har kasta bort alt. Utfordringen da blir å ta tak i det for å unngå å falle inn i det gamle mønsteret.

Legg igjen en kommentar