Hei, jeg hadde en skremmende opplevelse med alkohol her om dagen. Skal prøve å forklare, jeg var sanseløst full, bare sånn at det er klart og hadde drekt sprit 40% og øl.
Det som skjedde var at jeg kom bort fra kameratene mine fra en fest, og gikk gjennom en småskog, der fant jeg en slepe båt. På en eller annen måte kom jeg fram til at denne båten hadde kjørt meg til en øy, og nektet å kjøre meg tilbake igjen. Dette førte til at jeg fikk noia, begynte å grine å var helt fra meg. Vet ikke om halusinasjoner passer helt, men noe sånt var det. Ihvertfall kameraten min fant meg, og jeg var enda helt sikker på at jeg var på en øy, og lurte på hvordan vi skulle komme oss tilbake igjen.
Dette er første gang jeg har opplevd, at noe sånt bare skjer i hodet mitt. Kan du forklare hva som har skjedd? Var det bare alkoholen? Jeg tok ikke noen form for dop(som jeg husker), og pleier heller ikke gjøre det. Mvh Redd gutt

Mann, 18 år fra Telemark

Har du ikke hatt opplevelsen av dette etter denne rusen var over, så vil vi nok konkludere med at dette var alkoholintaket den dagen som forårsaket opplevelsene du beskriver. Alkohol rusen er ikke nødvendigvis lik fra gang til gang. Mange faktorer spiller inn. Vekt, kjønn, dagsform inntaksmengde, alkoholstyrke og psykisk tilstand. Legger ved en link om alkohol her.

Legg igjen en kommentar