Tennene mine er blitt ødelagt.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har brukt ganske mye amfetamin og har også hatt bulimi tidligere. Jeg frykter tennene mine er ødelagt og er redd for å gå til tannlege. Vil tannlegen se hva som er galt og hvorfor? Må jeg fortelle om hvorfor tennene er blitt slik? Hvordan kan jeg få råd til det(er student)
Kvinne, 25 år

Amfetamin kan som du sier gi etseskader på tennene. Det kan også andre stoffer i matvarer gjøre, samt oppkast. Vi kan ikke utelukke at et trent tannlege øye vil se om det er amfetamin som har forårsaket dette. Når det gjelder kostnader rundt dette kan både det at du har hatt bullemi og amfetaminbruk utløse støtte og reduksjon i tannlege regningen. Det er da viktig at du kontakter fastlege som bekrefter problemet og som skriver henvisning i forhold til tannbehandling. Pasientstatus utløser flere rettigheter som kan være til hjelp ved senere problemer. Tannlegen din har nok også my informasjon om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.