Jeg har brukt ganske mye amfetamin og har også hatt bulimi tidligere. Jeg frykter tennene mine er ødelagt og er redd for å gå til tannlege. Vil tannlegen se hva som er galt og hvorfor? Må jeg fortelle om hvorfor tennene er blitt slik? Hvordan kan jeg få råd til det(er student)
Kvinne, 25 år

Amfetamin kan som du sier gi etseskader på tennene. Det kan også andre stoffer i matvarer gjøre, samt oppkast. Vi kan ikke utelukke at et trent tannlege øye vil se om det er amfetamin som har forårsaket dette. Når det gjelder kostnader rundt dette kan både det at du har hatt bullemi og amfetaminbruk utløse støtte og reduksjon i tannlege regningen. Det er da viktig at du kontakter fastlege som bekrefter problemet og som skriver henvisning i forhold til tannbehandling. Pasientstatus utløser flere rettigheter som kan være til hjelp ved senere problemer. Tannlegen din har nok også my informasjon om dette.

Legg igjen en kommentar