Hei. Jeg har en person i nær familie som har hatt et alkoholproblem i over 20 år. Vi har i løpet av de siste årene også fått en mistanke om at det foreligger et pillemisbruk. Denne personen jobber i helsevesenet.. Jeg skulle gjerne ha hatt litt informasjon om dette temaet. Hvordan er det vanlig å ta disse pillene? Er det vanlig å blande pillene i drikke? Evt. hvilken drikke? Hvor lett løses de opp?  Kvinne på  25, Akershus

Det er ikke enkelt å svare på dette, fordi du ikke skriver noe om hva slag medikamenter, piller, denne personen tar. Men det er ikke uvanlig å kombinere f.eks.bensodiazepiner med andre rusmidler, for å forsterke en rusvirkning, eller for å roe ned fra et annet rusmiddel. Du kan gå inn på Folkehelseinstututtet (fhi) sine faktaark om rusmidler og medikamenter for å få mer informasjon.

Legg igjen en kommentar