Min venn er under behandling, får sprøyte en gang i mnd.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har en venn under behandling, men vil gjærne vite litt mer om hvordan den fungerer.. Det er snakk om en behandling hvor vedkommende en gang i måneden får sprøyte (?) hos legen.. Mer vet jeg ikke?

Det er umulig å si hva din venn får av behandling utifra det du forteller. Har du noe mer konkret hva han er til behandling for? Hvor gammel er han? Hvorfor behandles han. ? Når han får sprøyte 1 gang i måneden så er det mest sansynelig en depot(langtidsvirkende) sprøyte med et medikament eller vitaminer(B- vit) han får. Hva han får ellers, er som sagt vanskelig å uttale seg om. Spør han igjen, og fortell hvorfor du ønsker å vite. Send gjerne nytt spørsmål, eller ring oss.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.