Hei. jeg håper dere kan hjelpe meg. Jeg er 15 år og begynte med speed når jeg var 13. Brukt det i 2 år nå. føler meg helt vraka uten rusen i kroppen. hva skal jeg gjøre? Kvinne på 15 fra Telemark .

Dersom du føler deg helt "vraka" uten rusen i kroppen, har nok kroppen din blitt avhengig av stoffet.Speed, eller Amfetamin, er jo et stoff med stor fare for å utvikle avhengighet. Vi foreslår at du søker hjelp, enten via fastlege eller barneverntjenesten.Det er mange ungdommer som henvender seg til barneverntjenesten på eget initiativ. Dersom du ikke klarer å snakke med foreldrene dine om dette, og de ikke er klar over problemet, kan du begynne med å snakke med helssøster eller sosiallærer på skolen.De har taushetsplikt, så du skal ikke være redd for å snakke om dine probelemer med dem. Men det er nok viktig at du søker hjelp så fort du kan. Du er også velkommen til å ringe oss.

Legg igjen en kommentar