Brukt opium de siste 2 årene.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei Jeg har narkotika problem og bruker jeg opium det siste 2 årene. jeg sluttet mange ganger men jeg startet igjen,jeg er gift og har liten gutt han er 9 måneder. Jeg skal slutte å bruke narkotika på gruun av mag og min familie. Vær så snill hjlpe meg Hva kan dere hjelpe meg? 

 Mann, 35 år fra  Akershus

Det høres ut som du trenger en avrusing, og behandling etter det. Hvis du ønsker dette, må du snakke med fastlegen din, eller med en ruskonsulent i kommunen/bydelen du bor. Da bestiller man en time, og går dit og forteller om sitt problem. Legen/ruskonsulenten vurderer da om du er hjelptrengende, og henviser deg til et passende tiltak. Det kan enten være poliklinisk eller døgnplass (kort eller lang tid). Du har rett til å velge hvor du vil behandles (dette kalles "fritt sykehusvalg"). For mer info om dine rettigheter til behandling, ta kontakt med Fritt Sykehusvalg på 800 41 004, eller gå inn på deres nettsider, www.frittsykehusvalg.no.

Hvis du vil ha mer informasjon om behandling, rettigheter eller annen veiledning, ring oss på 08588 hver dag mellom 11 og 19.

Det finnes et akutt avrusingssted, P22, der kan du komme inn på dagen hvis du har behov, og de har plass. Du trenger ikke kontakte lege først for å komme inn her. Nr dit er 23 29 05 00/20. Du kan også ringe til akutten (avrusing) som holder til på Ullevål. Nr dit er 22 11 89 50. Det hender de kan ta inn akutt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.