Jeg er en gutt på 17 som har røyket hasj i nesten hver dag i 3 år og tatt pepper noen helger i 2 måneder. Jeg skal til sesjon 20 april og jeg har røyket hasj i dag. Tror dere jeg kan klare og være clean til sesjon?? Tar de blod prøve og pisse prøve eller hva skjer??? Plis hjelpå meg viktig atter jeg kommer inni militæret skal ta utannelsen min der. Det er min siste sjanse går ikke på skole eller noe. Åssen kan jeg bli clean?

Gutt 17år fra Østfold

Hvis du har røyket hasj nesten hver dag i tre år, er nok sannsynligheten liten for at du vil avgi en negativ urinprøve 20. april. THC kan bli sporet i urin fra 8 – 12 uker ca ved jevnlig bruk over tid. Det er ingenting du kan gjøre for at prosessen skal gå noe særlig fortere. THC lagres i fettvevet i kroppen, det er derfor det tar så lang tid. Om du trener aldri så mye og forbrenner mye fett fram til 20.april vil det ha liten betydning fordi kroppen består av mye fettvev.

Legg igjen en kommentar