Jeg møtte barndomskjæresten min for 5 år siden og falt totalt. Det viste seg senere at han går på Amfetamin. Vi har kjøpt hus for å pusse opp, og nå har jeg endelig fått halve sannheten. Hva gjør jeg? Har en datter på 8 år som, jeg vet ikke..

Forstår du er i en fortvilet situasjon. Prøv å få til en dialog med han, spør hva han tenker å gjøre med sitt misbruk, det finnes hjelp hvis han ikke klarer å slutte selv. Fortell han hva du føler oppi det hele, hva som bekymrer deg, hvorfor det bekymrer deg etc. Det finnes ikke noe lett svar å gi på det du spør om, vi vil anbefale deg å ringe oss på tlf 08588 mellom kl. 11.00 – 19.00. Vi har åpent alle dager utenom rød dager. Han kan også ringe hit hvis det er ting han lurer på mtp dette. Du kan også kontakte noe som heter veiledningssenteret for pårørende. De holder til i Oslo og holder åpent man – fre fra kl 09.00 – 15.00, nr: 22 99 34 90.

Legg igjen en kommentar