Overfølsom for hasj?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg røyka hasj med ei veninne som ikke har røyka så mye før. Mekket var ganske sterkt, og etter ikke så lenge besvimte hun. Hun våkna opp med angst for lyset og måtte ut. Etter fem minutter uttaforr kom hun inn igjen, og sa hun var okei, men hele greia gjentok seg tre- fire ganger etterpå. Jeg fikk senere høre at dette hadde skjedd med henne før. Vi prøvde å gi henne sukker, for å dempe rusen, men utover det var det ingen av oss som visste hva vi skulle gjøre. Vi lurte på om hun kanskje var overfølsom? Hva skjedde? Hva skal man gjøre når noe sånt skjer? Det var ingen andre rusmidler med i bildet. 
Kvinne, 17 fra Nordland

Ja dette er en gansle normal reaksjon for noen. Trolig har hun hatt en angst/panikk reaksjon på stoffet. Trolig er hun nok en av dem som er disponert/overfølsom, og får derfor denne typen reaksjoner. Det er ikke veldig mye dere kan gjøre utenom å skape trygge omgivelser for henne og ta vare på henne. For hennes del er det imidlertid mulig å velge å ikke røyke hasj. Det er kanskje ikke et veldig vanskelig valg hvis hun får denne typen reaksjoner.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.