Jeg lurer bare på om det er noe man kan gjøre for å bli kvitt den ekle nedturen som kommer etter amfetamin, og Ritalin.

En gang tok jeg 5 ritalin piller, fordi veninna mi som hadde ADHD sa at de kom til å gjøre meg hyper. vel det skjedde ikke. jeg begynte å kjenne meg dårligere og dårligere og mer og mer deppa også. spiste ingenting og skjønte ikke hva som skjedde med meg, hvorfor gikk det ikke over? kjentes VELDIG som speed nedtur, men jeg fikk ingen opptur først.

blir man vant til amf nedtur ettervært? eller merker man mindre til den fordi kroppen venner seg til det eller kommer det alltid til å være like ille, for da er det ikke verdt det.. 
Kvinne 18, fra Oslo

Det er nok ingen hokus pokus løsning på å bli kvitt nedturene du får ved amfetaminbruk. Nedturene vil komme, men hvor sterke vil variere fra gang til gang. Mye er avhegig av stoffets styrke og din dagsform. Det vil altid hjelpe noe å få i seg nok drikke og mat før, under og etter rusen.

Ritalin har de bivirkningene du beskriver, og det er derfor de reguleres nøye mht størrelse på doser. Selv om ikke rus oppnåes, så kan bivirkningene finne sted. Ring oss gjerne om du ønsker mer informasjon.

Legg igjen en kommentar