Har akkurat sluttet å ta beroligende medisiner.misbrukte valium,imovane og stilnoct. tok de to siste på dagtid. har vel ikke tatt så veldig høye doser hvis jeg kan si det sånn.men flere ganger om dagen. gjerne to valium om gangen eller to imovane om gangen, og så "fylt på" jevnlig hele dagen. har nå ikke tatt noe på 5 dager. men folk sier til meg at jeg må trappe ned.men er ikke SÅ dårlig. bare økt angst og depresjon.det jeg lurer på er om det er lurest å bare fortsette å ta noe eller å begynne å trappe ned. vil jeg ikke bare få skikkelig nedtur igjen når jeg slutter igjen? hadde tre grusomme dager med abstinenser. har det enda, men langt ifra så ille. har ikke noe å trappe ned med heller for den slags skyld. har lest at man gjerne er dårlig i to mnd. og at suget kanskje aldri forsvinner. men jeg kommer vel ikke alltid til å ha et vanvittig sug? man blir vel langsomt bedre.
Kvinne, 24 fra Aust-Agder

Legg igjen en kommentar