Mor til bruker

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg er en mor på 62 år som har problemer med å få kontakt med min datter som bruker " ett eller annet " av rusmidler. Hun unngår kontakt med meg og vil ikke snakke med meg når jeg er på besøk eller forsøker å ringe.
Har inntrykk av at hun gir meg skylden for at situasjonen er som den er og at samboeren skal tro at jeg ikke er snill med henne.Det eneste jeg ønsker er å hjelpe henne ut av situasjonen. Det smerter meg at hun ikke vil ha kontakt. Hvordan kan jeg hjelpe ?

Det kan være tungt når datteren din ikke vil snakke med deg nå. Det er alikevel bra at du forsøker å nå henne og at du prøver å formidle at du vil hjelpe og bryr deg. Dette gjør at hun ,om hun ønsker eller trenger hjelp vet at du er der for henne. Du kan forsøke å snakke med veiledningssenteret for pårørende tlf. 22993490 ,for ikke å stå alene med spørsmålenen dine.Ring oss gjerne for mer veiledning.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.