Jeg er en mor på 62 år som har problemer med å få kontakt med min datter som bruker " ett eller annet " av rusmidler. Hun unngår kontakt med meg og vil ikke snakke med meg når jeg er på besøk eller forsøker å ringe.
Har inntrykk av at hun gir meg skylden for at situasjonen er som den er og at samboeren skal tro at jeg ikke er snill med henne.Det eneste jeg ønsker er å hjelpe henne ut av situasjonen. Det smerter meg at hun ikke vil ha kontakt. Hvordan kan jeg hjelpe ?

Det kan være tungt når datteren din ikke vil snakke med deg nå. Det er alikevel bra at du forsøker å nå henne og at du prøver å formidle at du vil hjelpe og bryr deg. Dette gjør at hun ,om hun ønsker eller trenger hjelp vet at du er der for henne. Du kan forsøke å snakke med veiledningssenteret for pårørende tlf. 22993490 ,for ikke å stå alene med spørsmålenen dine.Ring oss gjerne for mer veiledning.

Legg igjen en kommentar