Hei hei… Jeg har en kjæreste som etter en bilulykke begynnte å røyke hasj. Den siste tiden har dette ødelagt mye. Jeg er nemlig ikke spesielt tolerang. og han er ikke lenger den mannen han var. I dag var vi å handlet og jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv. Jeg kjente han ikke igjen og ble ordentlig pinlig berørt av måten han var på. Jeg følte at jeg gikk rundt med en narkoman ! Me jeg kjenner ikke igjen rusen jeg så i han. Han snøvlet og oppførte seg nesten full. men han var jo ikke det… Han sleit med balansen, klønet, og sleit skikkelig med å virke normal… Jeg konfronterte han med det her… og han nekter jo selvføgelig på at det er noe… er det valium han han har tatt ? og eventuelt hva har han blandet det med ? 
Kvinne, 24 fra Telemark

Slik vi forstår ditt innlegg, mener du at kjæresten din var rusa på noe annet enn hasj. Og du lurer på hva det kan ha vært. Om det er snakk om et rusmiddel eller ikke, kan vi ikke si sikkert etter din beskrivelse; men det virker jo sannsynlig.

Vi er enige med deg at dette ikke er symptomer på hasj. Det har nok heller vært snakk om medikamenter i en eller annen form. Det kan godt ha vært en variant av benzodiazepiner — f.eks. Valium som du nevner. Men det finnes også en rekke andre benzodiazepiner som kan gi de symptomene du beskriver. Les mer om benzodiazepiner her.

Legg igjen en kommentar