Når jeg røyker hasj hver dag i ca 3 uker, merker jeg en liten forandring i utseendet mitt. litt mer poser under øya. og det danner seg smilerynker under øya. alså blir huden tørrere. når jeg tar meg en pause fra hasj på 1-2 uker forsvinner dette! Er det normalt, og tror dere andre også legger merke til det eller er jeg bare paranoid:P hehehe får man noen sånne "stygghets" symptomer av cola, xtc, alkhol, osv el bare hasj? (daglig bruk) siden syns jeg innimellom må ta meg pauser fra hasj siden er egentlig en pen jente og vil ikke få sånt slitent ansikt. 
Kvinne, 18 fra Oslo

Det er godt dokumentert at tobakksrøyking kan føre til rynker grunnet dårligere blod- og oksygentransport. Vi kjenner ikke til lignende dokumentasjon for hasjrøyking, men da mange røyker hasj sammen med tobakk, vil jo effekten uansett være til stede. De fleste rusmidler vil kunne påvirke helsen ved at man lytter mindre til kroppens signaler og derfor for eksempel spiser og sover mindre. Dette vil igjen kunne påvirke huden.

Legg igjen en kommentar