Hei! Jeg er en gutt på 19 år som har røyket hasj i snart 1 år, har ikke misbrukt det daglig slik mange av mine venner har gjort, men enkelte perioder har jeg røyket det annen vær dag , 0,5 om dagen. Har endelig greid å komme meg ut av det hasjhelvette!Jeg har merket symptomene som jeg har lest på sidene, trøtthet, sløvhet, irratasjon, kortidsminne og tiltider små paranoid. Har holdt meg unna det i snart 1 måned. Har en krevende jobb og hasjen har nesten gitt meg sparken. Hvor lang tid tar det før jeg blir "normal", og vill disse virkningene gå over?? Og at folk sier det ikke er avhengighetsskapende er helt feil, jeg har hatt problemer med å kutte det ut og skal aldri mer røre det.

Tusen takk for svar 🙂 
Mann, 19 fra Oslo

Det er nok veldig individuellt hvor lang tid det vil ta før du føler deg symptom fri. Men det vil du bli.

Det er veldig bra at du stiller spørsmål her. Aktivitet og innsikt i forhold til eget problem kan være med på å korte ned den vanskelige perioden. Fortsett med å være åpen på problemene. Snakk gjerne med andre om dette. Skulle det bli tungt så kontakt utekontakt, lege eller helsesøster. Ring oss gjerne om du ønsker ytterligere veiledning.

Vi anbefaler deg å lese hasjguiden, der står det om de ulike fasene i avvenning fra hasj. Det står også omtrent hvor lenge de varer, og hvilke symptomer som kjennetegner dem.  Den kan gi deg motivasjon videre.

Legg igjen en kommentar