Hasj og abstinenser

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei! Jeg er en gutt på 19 år som har røyket hasj i snart 1 år, har ikke misbrukt det daglig slik mange av mine venner har gjort, men enkelte perioder har jeg røyket det annen vær dag , 0,5 om dagen. Har endelig greid å komme meg ut av det hasjhelvette!Jeg har merket symptomene som jeg har lest på sidene, trøtthet, sløvhet, irratasjon, kortidsminne og tiltider små paranoid. Har holdt meg unna det i snart 1 måned. Har en krevende jobb og hasjen har nesten gitt meg sparken. Hvor lang tid tar det før jeg blir "normal", og vill disse virkningene gå over?? Og at folk sier det ikke er avhengighetsskapende er helt feil, jeg har hatt problemer med å kutte det ut og skal aldri mer røre det.

Tusen takk for svar 🙂 
Mann, 19 fra Oslo

Det er nok veldig individuellt hvor lang tid det vil ta før du føler deg symptom fri. Men det vil du bli.

Det er veldig bra at du stiller spørsmål her. Aktivitet og innsikt i forhold til eget problem kan være med på å korte ned den vanskelige perioden. Fortsett med å være åpen på problemene. Snakk gjerne med andre om dette. Skulle det bli tungt så kontakt utekontakt, lege eller helsesøster. Ring oss gjerne om du ønsker ytterligere veiledning.

Vi anbefaler deg å lese hasjguiden, der står det om de ulike fasene i avvenning fra hasj. Det står også omtrent hvor lenge de varer, og hvilke symptomer som kjennetegner dem.  Den kan gi deg motivasjon videre.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.