Drukket i 7 måneder

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei er en mann på 31 år som har drukket hvær kveld i 7 måneder ca 2 liter øl å 3 deseliter vodka i gjennomsnitt,nå skal jeg legges inn på dps.bruker også xanor 2mg om dagen,får aldrig bakrus.Lurer på om jeg kommer til å bli syk når jeg slutter å drikke,og isåfall hvor syk?

Det er veldig individuellt om en vil få reaksjoner ved å stoppe et slikt inntak som du har. Eneste måten er å forsøke dette selv. Det kan også være lurt å informere behandler om ditt inntak ,både med tanke på eventuelle abstinenser og for å få fullt utbytte av den behandlingen du nå skal starte. Ring oss gjerne for samtale .Legger ved link om alkohol og avhengighet fra folkehelseinstituttet .

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.