Sønn på 28 år

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har en sønn på 28 år som er rusmisbruker, han er brukt hasj i ca. 10år. Kanskje har brukt noe starkere det vet jeg ikke, jeg har prøvd å snakke med han uten resultat, han lover å slute med det, men han kommer tilbake på det gammle etter en stundt, jeg ser at det går nedover med han dag etter dag, har ikke jobb, ikke noe sted å bo ikke noen liv rett og slett.Jeg ser at han er vilig til å slutte men hvet ikke hvordan,da han kommer altid i det same miljøet, jeg hvil gjerne hjelpe han men jeg har ikke ekonomi til det. Et avrusning sted (institusjon) vil koste meg 100000kr for 2 månder, jeg ser behov for at han må bytte bo sted hvis han blir her det går ikke bra for han. Vær så snil hjelp meg hvis du kan.Kvinne.

Vi kan desverre ikke ringe eller på annen måte kontakte mennesker som henvender seg til oss. Derfor blir telefonnummer og mailadresser fjernet før vi legger våre svar ut på vår hjemmeside, av hensyn til personvernet. Dersom din sønn er motivert for hjelp , kan fastlegen hans eller ruskonsulenten på sosialkontoret henvise ham til et egnet behandlingssted. Din sønn har behov for omfattende hjelp, slik du beskriver hans situasjon. Og i henhold til Lov om sosiale tjenester har han klare rettigheter. Og for å få dekket utgiftene til rusbehandling, forutsetter det henvisning fra lege eller sosialkontor. For din egen del kan du kontakte Veiledningssenteret for pårørende på telefon 22993490 alle hverdager fra kl. 0900-1500.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.