Hei. Jeg skal inn i forsvaret den 12 januar, den avdelingen jeg skal til vet jeg de tar pisseprøve på innrykk dagen. Jeg har røyka hasj 4 ganger, sist gang for ca 5 uker sida. Så når jeg var på nyttårsfest satt det flere rundt meg å røyka hasj, kan passiv røyking slå ut på pisseprøver? Og har jeg holdt meg lenge nok til at det ikke skal slå ut på d som jeg har røyka? Mann  20 år fra Rogaland

Det skal veldig mye til for at passiv røyking slår ut på tisseprøve. Det er blitt gjort førsøk der en person satt i en bil der alle røyka hasj, vinduene var igjen, han som bare var passiv røyker fikk ikke positiv urinprøve. Med tanke på det kan du nok bare slappe av. Det samme gjelder din egen røyking. Har du røyka fast over en tid kan THC i hasj vises i urin opptil 8-12 uker. Har du ikke røyka mer enn 4 ganger vil nok prøven være negativ 12. januar.

Legg igjen en kommentar