Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Plager av Borreliose eller hasj?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei Jeg har røyket litt hasj i ferien, tror jeg gjorde det ca, 25 ganger. Siste inntak av stoffet gjorde jeg lørdag 17. februar. Men har nå begynt å fått en del vondt i brystet + mange andre steder på venstre side av kroppen. Dette har jeg hatt en stund nå, rundt 30 dager. Så tror jeg har fått borreliose, siden jeg fikk et flått bitt i sommer, som jeg ikke har fått behandling mot. Kan huske at det ble en rød ring rundt der den hadde vært. Jeg vil derfor dra til en lege å få tatt blodprøve, og i verstefall ryggmargsprøve. Det jeg lurer på, er hvor lenge vil THC’en fra hasjen ligge i blodet ditt? Vil egentlig ikke ta prøven før jeg er safe. Har også tatt speed/amfetamin og cocain i starten i desember. Gjort dette 1 gang. Er dette ute av blodet mitt nå? Kan smerten være bivirkninger fra noen av disse stoffene? Det siste spørsmålet er. viss jeg blir tatt, hvem sier de det til? jeg er jo 17, men snart 18 i år. er det sånn at de sier det til foresatte da? 
Mann, 17 Akershus.

Først og fremst vil vi anbefale deg at du kommer deg til lege for å få sjekket om du har fått men av flåttbittet du fikk i sommer. Så til spørsmålene dine om hvor lenge rusmidler kan spores i blod og urin: Du skriver at siste inntak av hasj var 17.02..Hvis det var for nesten er år siden, er det helt ute av kroppen din nå.Hvis det er en skrivefeil og du mener 17.1.09 vil du teste positivt i flere uker ennå. Hasj kan spores i bortimot 1 uke i urin etter et enkelt inntak, og opp til 10 uker ved jevnlig og hyppig bruk. Kortere ved blodprøver. Amfetamin kan spores i urin ca. 2 døgn ved enkeltdose, og ca. 3-6 døgn ved langvarig bruk. Om plagene du har kan skyldes din rusbruk er ikke godt å si. Sjekk med lege for sikkerhets skyld. Legen har taushetsplikt, uansett hva du snakker med ham om, eller hva slags tester du tar. Så dine foreldre vil ikke få vite noe fra legen, med mindre du selv vil det. Blir du tatt av politiet med illegale rusmidler og du er under 18 år, blir sansynligvis foreldrene dine varslet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.