Min kjæreste har lovet at han skal slutte helt med narko.Han sier selv han svært sjelden tar kokain, og at han røyker hasj en gang i mellom.. Jeg er alikevel litt mistenksom; hvordan kan man se/merke om han har tatt noe?Jeg har ingen erfaring med stoff, og har også sagt at jeg ikke vil han skal ta noe som helst.Frykter dog at det skremmer han fra å være ærlig overfor meg, og dermed fortsetter i det skjulte..takk for svar.
Kvinne 26, fra Sør-Trøndelag.

Dette handler om gjensidig tillit. Om han sier han skal slutte ,så må det kanskje få konsekvenser fra din side om han ikke gjør dette. Her må du kaskje sette grenser for deg selv. Hvor mye skal du tåle? Det å se om noen har ruset seg eller ikke er vanskelig. Den som kjenner personen best ser dette ved at atferd endres . Dette kan være ulikt fra hvilkke stoff som brukes. Legger ved fakta om hasj og kokain ,så ser du selv de vanligste tegn på bruk. Også  denne artikelen fra aftenposten kan være til hjelp

Legg igjen en kommentar