Hei, jeg er 22 år, og har brukt mye narkotika de siste årene. Jeg har lyst til å bli «nykter», men dette er ikke så lett som jeg hadde trodd. Tenker hele tiden: ikke rus deg. men så blir det et øyeblikk av svakhet, også er jeg rusa igjen. Dette går utover familie, venner, jobb og helse. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil slutte uten å bry familie og venner for mye. På forhånd takk! 
Mann, 22 Oslo

Det virker som om  erkjenner at du har et problem, og  er motivert for hjelp. Du kan ta kontakt med fastlegen din og be om henvsining til en Ruspoliklinikk (Rupo).Du kan i tillegg til det kontakte Retretten , som er et tilbud for
rusbrukere, pårørende mm. Der kan du f.eks.få akupunktur, som kan minske suget etter stoff… Retretten har telefon 22176657 og holder til i Grønlandsleiret 39, Olso. Du er også velkommen til å ringe oss på 08588.

Legg igjen en kommentar