Hasj, alkohol og antibiotika

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg satt flere timer sammen med en hasj-røykende gjeng natt til søndag forrige uke. Jeg røyket ikke selv, men må trolig ha pustet inn røyken. I dag er det torsdag, og jeg føler meg fortsatt HELT annerledes (surrete i hodet)! Hverken de hjemme eller vennene mine merker noe, men selv føler jeg meg døds-annerledes. Jeg var ganske full + at jeg går på antibiotika. Er det farlig å fortsette med antibiotikaen slik som jeg gjør nå, etter den passive røykingen? Og hvor lenge sitter det i kroppen? Det føles forferdelig, samtidig som ingen merker noe.
Kvinne, 17 år.

Det du opplever kan ikke knyttes til at du har vært påvirket av hasjrøykingen. At du føler deg dårlig kan tiskrives kombinasjonen infeksjon, atibiotika og alkohol. Dette er ikke farlig og antibiotikaen vil virke selv om du har drukket. Er antibiotikaen for underlivsplager, så er muligheten  tilstede for reaksjoner ved alkoholbruk,som om du brukte antabus, da skulle du i så fall fått denne informasjonen av lege. Dette er heller ikke farlig men ubehagelig. Ta kontakt med legen om du fremdeles er usikker.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.