Er blanding av sprit og hasj farlig?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg drakk en gang store mengder sprit,og røyket hasj etterpå.dette førte til en badtrip med helt forvridde ting. fikk vite senere at dette skal man tydeligvis aldri gjøre.Hva vet man om effekten av å blande alkohol og hasj? er det farlig?eller var jeg bare uheldig og fikk badtrip
Mann, 18 Akershus

Når man blander forskjellige rusmidler, vil man ofte få en uønsket eller ukjent ruseffekt. Å drikke store mengder sprit kan være farlig av flere grunner., bl.a. kan det føre til alvorlige ulykker på grunn av manglende kontroll.I verste fall lammelse av pustesenteret i hjernen og kvelning. Ved meget store doser har cannabis liknende virkninger som LSD og andre hallusinogene stoffer. Virkelighetsoppfatningen kan bli forvrengt med forstyrrelse av syn og hørsel. Kortvarige symptomer på sinnssykdom kan utvikles, særlig i form av forfølgelses-forestillinger (bad-trip). Risikoen for overdose som følge av vanlig røyking, er i praksis ikke til stede, selv om enkelte dødsfall har inntrådt under cannabispåvirkning som følge av virkningene på hjerte og kretsløp. Du kan lese mer om rusmidler her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.