Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Bivirkninger av speed ?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Tok litt over ett gram med speed for ca en måned siden. Var innom legevakten og de sa jeg skulle komme tilbake hvis jeg kjennte att det trykkte mot brystet. Dette gjorde det men ringte da og så sa dere att det var en bivirkning. Men nå i ettertid så er jeg en smule tung i brystet, og spesiellt hvis jeg strekker helt ut (armene bak hodet og strekker og prøver å puste helt inn, så stikker det litt og er en smule tung i kassen). Bør jeg gå å sjekke dette her? En annen ting er att jeg har begynnt å skjelve avogtil i høyrehånda fr.eks. når jeg snakker i telefonen rister den litt. Det andre er att jeg har fått endel lemus hvis det er det det heter. Når muskler strammer seg uten att jeg beveger de. Og siste ting. en kompis jeg ikke har truffet på lenge kommer til meg om 2 uker å har da lysst til å røyke med ham. Er ikke dette smart ettersom jeg hadde veldig høy hjerterytme når jeg tok for mye speed? Jeg vet dere vil ha meg til å slutte med dette. Men nå har det seg sånn att jeg kun har røykt 2 ganger. tatt mdma en gang. tatt speed en gang. Og etter denne røykingen er det slutt på allt. Takker for svar Mann 18 år ,fra Rogaland

Det er ,som du bekrefter selv, bivirkninger av bruk du har erfart i første omgang. Med de plagene du sier å oppleve nå ,etter en tid ,vil det være greit å oppsøke lege for å utelukke noe fysisk. Etter så lang tid skal man normalt ikke ha slike bivirkninger tatt i betraktning den begrensede bruken du beskriver . At man får psykisk relaterte reaksjoner forekommer , og bør også taes på alvor. I forhold til dette vil det kanskje også være naturlig å ta dette opp med legen din , før du eventuellt tar det valget å røyke igjen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.