Vennine ble tatt med 3,5 g hasj

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei. Jeg har ei vennine som ble tatt med 3,5 g harsj, hun har også enn sønn på 7 år. Nå har politiet sagt at hun kan miste sinn sønn pga. dette lille beslaget, hun er en pliktoppfyllende dame med fast jobb og gir ett godt hjem til sin sønn. Hun røyker en gang i mnd. og var uheldig når hun kjøpte sist, dette er jo som sagt ulovlig og er innenforstått med dette. Men og bli behanlet slik for så lite er utenfor min forståelse. Hun ble også satt på glattcelle, tatt fingeravtrykk og bilde. Men med et forelegg på 3500kr synes jeg de gikk for langt. Hva skal hun gjøre? er livredd for og miste sin sønn.
Hilsen bekymret venn.
 
Kvinne, 27 fra Sør-Trøndelag Vi er enige med deg at det kanskje var unødvendig av politiet å gi denne typen behandling. Når det er sagt, så var politiet ganske sikkert i sin fulle rett, rent juridisk. En bot på 3500 kroner for dette beslaget er heller ikke unormalt.

Hvis dette er et enkelttilfelle, er det ikke sannsynlig at din venninne mister ungen. Men hun bryter faktisk norsk lov hver gang hun kjøper og bruker hasj, og det beste hun kan gjøre for å minske sin angst for å miste barnet er å slutte å bruke hasj. Videre er det på et generelt grunnlag grunn til bekymring når en person bruker rusmidler i sammenheng med ansvar for barn.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.