Heisann. Tenkte dette var det beste stedet å spørr om akkurat dette her. Tok ca 1 gram med speed på lørdag, ble så dårlig på søndagsmorning at jeg ringte ambulansen, var innom legevakten seinere på kvelden også. Jeg har fortsatt høy puls og blodtrykk, men klarer såvidt å få ereksjon nå så alt er på bedringens vei. Spørsmålet mitt er da hvor lenge er det fra hvilepulsen min er normal til jeg kan begynne å trene/springe osv. uten å overbelaste hjertet?
Mann,18 Rogaland

Det var fornuftig av deg å kontakte helsepersonell i denne situasjonen. Det høres ut som dine kroppsfunksjoner er på vei til å bli mer normale. Hvor lang tid det bør gå før du kan trene igjen er ikke så lett å svare helt nøyaktig på. Amfetamin kan sitte i kroppen inntil 4 døgn. Det kan altså være lurt å vente såpass lenge for du belaster noe særlig. Det kan også være lurt å begynne litt forsiktig, og kjenne etter hvordan kroppen/pulsen reagerer når du prøver. En annen ting som er viktig er å få i seg mye væske (vann f.eks.) i de dagene. Det er fordi amfetamin er veldig vanndrivende, og det er vanlig å bli dehydrert. Det er også viktig å få i seg mye næringsrik mat. Dette vil være med på å restituere kroppen fortere. Legger ved en artikkel her om amfetamin og trening fra Antidoping Norge .

Legg igjen en kommentar