Vet dere om noen sider ellerno hvor man kan lese innlegg o.l. fra andre som har brukt narkotika før, gjerne litt unge folk som har erfaringer å dele. trenger ikke være eks narkomane heller, men bare et slags forum for ungdom hvor vi kan snakke om narkotika, veit dere noe sånt?
Gutt 16 år, fra Aust -Agder

Der finnes flere nettsider med slike fora. Mange sider driftes av frivillige . Disse har ofte klare standpunkt for eller i mot rusmidler. Det er ikke dermed sagt at alt som skrives der er galt , men en del farges av synet til drifter. Vi navngir derfor ikke disse sidene her. Både RUStelefonen.no, Klara-klok.no og Ung .no er driftet for å slippe til ungdom med spørsmål og innlegg. Vi forsøker å være faktabasert og vise til både virkninger og bivirkninger i forhold russpørsmål.Her vil du finne både innlegg og spørsmål.

Legg igjen en kommentar