Jeg går på heimevernets befalsskole på værnes for tiden. Forrige mandag så ble jeg sendt til MP for å ta urin- og hårprøver. Narko sør hadde viss vert å snufset litt på rommene våre. Og av en merkelig grunn så markerte narkohunden militærebaggen min. Noe som er utenfor min forståelse. Jeg tar ikke paracet om jeg har hodepine en gang. Den eneste erfaringen jeg har med narkotikum er en venn som røyker litt hasj/marijuana, hva enn det heter, på fest. Men han har jeg ikke sett på et halvt år. Jeg hadde heller ikke med baggen min når jeg traff ham. Er det mulighet for at jeg kan ha fått lukt fra en annen plass? Flyplass, taxi, depo o.l? Er det sjanse for at det vil vise på urin- og hårprøver at jeg har sittet i samme rom med noen som har røkt noen form for narkotikum? Hilsen, fortvilt befalselev,

Ja det er mulig om du har vært i samme rom hvor det er røyket hasj , at dette henger igjen i klærne og at hunder kan lukte dette. Narkohunder tar også feil fra tid til annen. Det vil ikke være fare for at dette slår ut på eventuelle tester du må ta. Vær åpen fra dag en om ditt forhold rundt hasj , slik slipper du misforståelser.

Legg igjen en kommentar