Kokain bedøvelse

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

jeg tror piercing i tunga gjør ganske vondt så jeg lurte på om jeg kan ta litt kokain på tunga før jeg går inn, da blir den jo ganske bedøva. jeg har tatt hull i tunga 2 ganger før men den har grodd igjen.. men er det farlig å ha kokain på tunga, det begynner jo å blø når de stikker hull da kommer colaen i blodet på en måte. men tenker ikke ta mye heller da,, tror du det går bra om jeg gjør det?
Jente, 17 fra Oslo

Det anbefales ikke å bruke kokain. En årsak er at kokain sjelden er helt ren , og kan i seg selv forårsake infeksjon. Kokain har lokalbedøvende effekt i utgangspunktet , men da i kontrollerte former. Der finnes i dag langt bedre og sikrere måter å lokalbedøve på. Spør den som skal utføre piercingen på deg, de bør ha oversikt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.