hei! Jeg har en venn som er hasjmisbruker. han er 20 år gammel, og begynte å røyke for noen måneder siden. han har vanskeligheter med å åpne seg, og da er det vanskelig å helpe han å forstå hvorfor han røyker. hvordan kan jeg hjelpe han å slutte?
Kvinne, 18 fra Nordland

Så fint at du bryr deg. Det beste er nok å prøve å prate med han, spørre han hvorfor han røyker, hva som er bra med det, om det er noe han ikke synes er bra med det. Hvis det er noe du merker på han som er anderledes enn sånn som han var før, kan du jo fortelle han det. Du kan jo også fortelle han hvorfor du er bekymra. Jeg legger ved en link til en nettside der det står en del faktainformasjon om hasj her, og en link til en side som heter Droginfo her. Der kan du, eller dere sammen kan logge dere inn og lese om hasjens ulike faser etc.

Legg igjen en kommentar