Hva skal jeg gjøre

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hva skal jeg gjøre? Har et levesett og et alkoproblem. Jeg har småsupet lenge..ikke hver dag.. men lett for å kjøpe med noen øl fra butikken.. og deretter løper bena mine etter mer.. og sovner godt. Innser det er et kjedsomhetsproblem.. og føler også at jeg har ødelagt alle relasjoner til andre i å med min overdrevne drikking. Har enda problemer etter helgen. Da jeg på ny dret meg ut..og nå mistet en venn som var viktig for meg. Jeg er nattvakt. Og er mye alene. Både i jobb og privat. Hvordan ta tak i dette og starte på nytt i livet ? Håper på svar. Kvinne 42 år ,fra Oslo

Dette høres ikke ut som noen god situasjon. Det er bra at du tar tak i det, for muligheten til endring er alltid til stede. Men det kan være vanskelig å gjøre det alene. Det er flere faktorer i ditt liv som du kanskje skulle tenke over. F.eks. om nattevaktjobbingen er det rette for deg ? Er det mulig å få andre typer vakter der du jobber? Kan du gjøre aktiviteter i helgene som ikke inbefatter alkohol? Har du noen venner du kan snakke med om disse tingene? Du kan ta kontakt med din fastlege, for å få en henvisning til en spsykolog eller en ruspoliklinikk. Du er også velkommen til å ringe oss på 08588.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.