Jeg har et spørsmål til dere angående hash røyking. Jeg har fått innkalling til millitæret, og skal inn i midten av januar måned 2009. Jeg har så utrolig stor lyst til og bare kutte hashèn og bli ferdig med det livet for godt!Og ser kort sagt millitæret som den eneste utvei ironisk nokk på mitt problem…. Så er da mitt spørsmål til dere, HVOR lenge vill det ta meg og få ALT av fnugg av thc til og være borte fra kroppen min? Jeg har sluttet og røyke f.o.m 1 desember 2008, vill jeg klare urinprøven i midten av januar da? Jeg har vært en aktiv røyker nå i over 4 år +- 1 år. Kan egentlig ikke si så mye om selve forbruket mitt siden det varierer noe helt vanvittig, Dette kan være 20 gram på 3-4 dager til ingenting på lang tid. På forhand takk!
Mann 20 år fra Troms

Hasj lagrer seg i fettvevet i kroppen og kan derfor påvises i urin over lang tid. Med tanke på ditt forbruk kan det påvises positivt på urinprøve alt fra 6 – 12 uker. Altså, det kan ta opptil 12 uker før alt THC er ute av kroppen. Det som kan være en ide' for deg kanskje, er å ta jevnlige urinprøver hos lege, da vil du få målt verdien av THC i urinen, og så lenge du ikke røyker, vil disse verdiene synke gradvis hele tiden. Dette kan du ev. vise til hvis testen skulle slå ut positivt i midten av januar. Det vil bevise at du ikke har røyket siden du begynte på urinprøvene. Sender med en link til noe som heter hasjguiden.

Legg igjen en kommentar