Har røyka 5 gram hasj – hvor lenge vil det vises?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har ikke røyket hasj på ca 1 år pga ritalin oppstart, har sklidd litt ut en ukes tid nå i vinterferien det jeg lurer på er, hvis jeg har røykt si 5 gram utover en uke men slutter nå med en gang hvor loenge vil dette sitte igjen? vil ikke miste ritalina mi over en liten tabbe så svar raskt pleaseeeeee =) 
Fra kvinne, 20 fra Østfold Dine urinprøver vil være positive (vise utslag på cannabis) i inntil 4 uker etter dette forbruket. Prøvene kan være negative på kortere tid enn det, men her er det store individuelle forskjeller. Vi kan derfor ikke svare deg mer presist enn dette. Du kan kjøpe urinprøver på apoteket og teste deg selv hvis du er usikker.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.