Har jeg et problem?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg vurderer å oppsøke hjelp for mitt alkohol problem! Eller er usikker på om det jeg har er et problem! Problemet er at hver gang jeg drikker så klarer jeg ikke å slutte! Jeg drikker til jeg stuper, dette har den siste tid skjedd oftere og oftere! Gjerne 2-3 ganger i uken, der jeg drikker til jeg ikke aner hva jeg gjør! Har våknet etter jeg har sovnet på gaten 4 ganger etter disse fyllekulene de siste 2 månedene! Mange ganger har jeg også drukket til jeg mister kontrollen over urinblæren etc. Det er ikke sånn at jeg føler et fysisk behov for å drikke hver dag, men mer at når jeg først setter i gang å drikker så klarer jeg ikke å slutte! Kan dette kalles et problem? Vurderer å oppsøke lege å få antabus, men er redd for han ikke tar mine problem alvorlig! Mitt alkohol misbruk har også gått utover familie og venner, der min familie har bønnfalt meg om å oppsøke hjelp. Håper dere har noen gode råd på hva jeg bør gjøre? Jeg har alltids trodd at jeg skulle klare å slutte å drikke! om jeg ville, men det har jeg tydeligvis ikke viljestyrke til, selv om det er noe jeg gjerne vil!

Det høres ut som du har et problem slik du beskriver dette.Og vi støtter deg på å oppsøke lege. Sammen kan dere finne ut om du trenger hjelp, og hva slags hjelp det skal være.Legen kan henvise deg til f.eks. en ruspoliklinikk. Du kan også lese om avhengighet HER.

Ring oss gjerne for mer veiledening.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.