Jeg skal til tannlegen å få full narkose, er i rehabilitering, og tar jevnlige urinprøver. Hva slår dette ut på og hvor lenge sitter det.. Må vite om når jeg kan gå tilbake hit, da det ikke er lov å ha noen rusmidler i kroppen?  Håper på svar i dag..  Kvinne 31, fra Vest-Agder

Hvis du er i rehabilitering bør du bestille time i samarbeid med de ansatte der, slik at de vet at du skal ha narkose i forbindelse med tannbehandling. Da bør du få til en avtale med de med tanke på urinprøvetakingen. Når det gjelder narkose kan du få ulike "narkose tilbud" hos en tannlegen. Normalt er det opiater og sterke sovemedisiner som er en del av narkosen. Forteller du at du er i rusbehandling finnes det type narkoser som ikke er så sterke medisinsk, men som har like god effekt bedøvelsesmessig. Opiater sitter i fra 2 – 4 dager i urin ca. og er de andre medikamentene i narkosen et B-preparat kan det sitte i urinen opptil en uke.

Legg igjen en kommentar