Hei..Jeg skal til tannlegen og får full narkose.Er i rehabilitering og går derfor på jevnlige urinprøver…Hvor lenge sitter dette?Og hva slår det ut på?Er nødt å vite dette ellers så mister jeg plassen på rehab. Hvor lenge sitter temgestick?og imovane?: Kvinne 29 fra Vest-Agder

Både Temgesic (der virkestoffet er buprenorfin) og Imovane (som er er et benzodiasepin) sitter i urinen i ca en uke. Hvis du er i rehabilitering bør du bestille time i samarbeid med de ansatte der, slik at de vet at du skal ha narkose i forbindelse med tannbehandling. Da bør du få til en avtale med de med tanke på urinprøvetakingen. Når det gjelder narkose kan du få ulike "narkose tilbud" hos en tannlegen. Normalt er det opiater og sterke sovemedisiner som er en del av narkosen. Forteller du at du er i rusbehandling finnes det type narkoser som ikke er så sterke medisinsk, men som har like god effekt bedøvelsesmessig. Opiater sitter i fra 2 – 4 dager i urin ca. og er de andre medikamentene i narkosen et B-preparat kan det sitte i urinen opptil en uke.

Legg igjen en kommentar